bebis

I januari 2011 så blir vi tre fyra. känns hur underbart som helst och julia vill att jag ska ta ut bebisen nu så hon får pussa och krama den..
Hon vill så gärna träffa bebisen..Men hon får allt ta å vänta tills det är dags för den lilla att komma ut.. Denna gång kommer vi att ta reda på könet så man vet vad man kan behålla av julias saker/kläder..Så kan man sätta iväg det som inte ska vara kvar..

Nu orkar jag inte skriva mer, ville bara upplysa er om denna nyhet.. Nu mer kommer jag att skriva om graviditeten och vad som händer å sker.. ha det bra alla

ojdå, kanske dags för uppdatering

hej hej, nu har jag verkligen legat på latsidan med bloggandet men jag har haft mycket annat att pyssla på med. Det har planterats blommor och körsbärsträd, det har klipps gräs och klyvits ved. Mycket att göra då man bor i hus..
Idag blir det jobb kl 17-23 och imorgon är man äntligen ledig, enda lediga dagen denna vecka. Känns lite pissigt att jobba 6 av 7 dagar men men det får man väl stå ut med...
Sitter just nu ute i det fina vädret och julia studsar i studsmattan som vanligt. Svärfar är här och kluver lite ved, väldigt snällt av honom att hjälpa till med det eftersom att det är 3 stora björkar som ska kapas och klyvas..

Helgen som varit har bestått av arbete fredag kväll, lördag så hade vi vänner här, vi åt gott och sedan spelade vi farmers golf.. väldigt skoj var det. Efter det så gick vi in i bagarstugan och gjorde upp en eld i den öppna spisen där och bara snackade och hade trevligt. Vi ville inte sitta ute eftersom att det kryllar av mygg här och sen är det ju himla mysigt att alda i en öppen spis.. Söndag så for jag med min lillsyster,svåger och lillebror och fiskade men inte en enda fisk fick man med sig hem, jag hade på en men jag blev så rädd då den högg att jag jag röck till och då släppte den ju självklart, jag var nämligen inte beredd på att få napp...
Igår var jag och lillebror igen och fiskade men inte fick nån fisk denna gång heller. Hoppas på bättre lycka nästa gång..
Nu ska jag fortsätta njuta av vädret, ett inlägg med bilder från helgen kommer nån dag..

RSS 2.0